Gryderet – sous vide
En kort opskrift på en hjemmebragt gryderet der, med lidt hjælp fra sous vide og lidt ekstra ingredienser, sagtens kan serveres for et hold gode venner en almindelig torsdag aften.
Gryderet – sous vide
En kort opskrift på en hjemmebragt gryderet der, med lidt hjælp fra sous vide og lidt ekstra ingredienser, sagtens kan serveres for et hold gode venner en almindelig torsdag aften.
Antal personer Forberedelses tid
4personer 2minutter
Tilberedningstid
24timer
Antal personer Forberedelses tid
4personer 2minutter
Tilberedningstid
24timer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Aftenen før:
    Vakuumpak kødet og de ingredienser det er marineret sammen med. Sæt det i sous vide ved 60 grader og stil tiden til 24 timer.
  2. På selve aftenen:
    Læg baconskiverne på en bageplade og sæt dem i ovnen ved 180 grader til de sprøde.
    Jeg laver bacon for sig og tilsætter dem til sidst, så den sprøde bacon giver lidt modspil til den cremede gryderet.
  3. Svits de hakkede løg til de er gennemsigtige og tilsæt porer og champignon i skiver i en gryde.
  4. Del cocktailpølserne i 4 og tilsæt dem sammen med kødet fra VAC posen og svits det i meget kort tid.
  5. Tilsæt fløden og rør rundt. Server med knust bacon på toppen.
Recipe Notes

Det er, efter min mening, ikke nødvendigt at bruge flåede tomater og tomatkoncentrat når kødet er marineret og det hele kommer med i gryden. Der er en fin konsistens og der er ingen grund til , at fortynde retten yderligere.

Gryderetten er fin til kartoffelmos eller ris. Prøv en simpel spidskålssalat – den kan give et godt, knasende modspil til alt det bløde.