Henriks Rib Rub
Det her er min personlige favorit rub! Jeg bruger den især til spareribs, men den er også fin til f.eks. pulled pork.

Hvis du bruger den til spareribs, så er der nok til ca. 5 kg. eller 6-7 kg. nakkefilet (pulled pork).

Du kan naturligvis selv tilføje, fjerne eller justere i mængderne, så den passer til din egen smag.
Henriks Rib Rub
Det her er min personlige favorit rub! Jeg bruger den især til spareribs, men den er også fin til f.eks. pulled pork.

Hvis du bruger den til spareribs, så er der nok til ca. 5 kg. eller 6-7 kg. nakkefilet (pulled pork).

Du kan naturligvis selv tilføje, fjerne eller justere i mængderne, så den passer til din egen smag.
Antal personer Forberedelses tid
5kg spareribs 10minutter
Ventetid
24timer
Antal personer Forberedelses tid
5kg spareribs 10minutter
Ventetid
24timer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Bland alle ingredienser i en skål og rør det godt sammen.
Recipe Notes

Jeg plejer, at gnide rub på ca. 24 timer før tilberedning (hvile i køleskab). Så har især salten tid til, at trænge ind i kødet.