Kartoffelpizza

Denne gang har jeg kastet mig over kartoffelpizzaen og den er markant anderledes end den gængse pizza, da både tomatsauce og mozzarella glimrer ved deres fravær. Ikke desto mindre smager den fantastisk og giver dejlig variation til en pizzabuffet.

Du kan i øvrigt finde mit bud på den tynde italienske pizzadej her:

Pizzadej

 

 

Print opskrift
Kartoffelpizza
Kartoffelpizzaen er markant anderledes end den gængse pizza, da både tomatsauce og mozzarella glimrer ved deres fravær. Ikke desto mindre smager den fantastisk og giver dejlig variation til en pizzabuffet.
Region Italian
Forberedelses tid 3 minutter
Tilberedningstid 3 minutter
Antal personer
pizza
Ingredienser
Region Italian
Forberedelses tid 3 minutter
Tilberedningstid 3 minutter
Antal personer
pizza
Ingredienser
Instruktioner
  1. Rul pizzadejen ud til en tynd pizza.
  2. Smør bunden med mascarponeosten.
  3. Skær kartoflen i ultra-tynde skiver. Brug eventuelt et rivejern. Fordel de rå kartoffelskiver på pizzaen.
  4. Dryp 1-2 dråber olivenolie på hver kartoffelskive.
  5. Fordel pestoen i små "klumper" imellem kartoffelskiverne.
  6. Fordel løgringene på pizzaen.
  7. Bag kartoffelpizzaen ved høj varme og giv den lige 30 sekunder mere end de almindelige pizzaer, så du er helt sikker på, at kartoflerne er blevet gennembagt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest