Kartoffelpizza
Denne gang har jeg kastet mig over kartoffelpizzaen og den er markant anderledes end den gængse pizza, da både tomatsauce og mozzarella glimrer ved deres fravær. Ikke desto mindre smager den fantastisk og giver dejlig variation til en pizzabuffet.
Du kan i øvrigt finde mit bud på den tynde italienske pizzadej her:
Forberedelses tid | 3 minutter |
Tilberedningstid | 3 minutter |
Antal personer |
pizza
|
Ingredienser
- pizzadej Se link til opskrift over opskriften
- 1 stk kartoffel
- 1/4 bæger mascarpone Italiensk smøreost
- 5 tsk pesto
- løgringe Almindelig zittauerløg
- olivenolie
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Rul pizzadejen ud til en tynd pizza.
- Smør bunden med mascarponeosten.
- Skær kartoflen i ultra-tynde skiver. Brug eventuelt et rivejern. Fordel de rå kartoffelskiver på pizzaen.
- Dryp 1-2 dråber olivenolie på hver kartoffelskive.
- Fordel pestoen i små "klumper" imellem kartoffelskiverne.
- Fordel løgringene på pizzaen.
- Bag kartoffelpizzaen ved høj varme og giv den lige 30 sekunder mere end de almindelige pizzaer, så du er helt sikker på, at kartoflerne er blevet gennembagt.