Kartoffelpizza
Kartoffelpizzaen er markant anderledes end den gængse pizza, da både tomatsauce og mozzarella glimrer ved deres fravær. Ikke desto mindre smager den fantastisk og giver dejlig variation til en pizzabuffet.
Kartoffelpizza
Kartoffelpizzaen er markant anderledes end den gængse pizza, da både tomatsauce og mozzarella glimrer ved deres fravær. Ikke desto mindre smager den fantastisk og giver dejlig variation til en pizzabuffet.
Antal personer Forberedelses tid
1pizza 3minutter
Tilberedningstid
3minutter
Antal personer Forberedelses tid
1pizza 3minutter
Tilberedningstid
3minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Rul pizzadejen ud til en tynd pizza.
  2. Smør bunden med mascarponeosten.
  3. Skær kartoflen i ultra-tynde skiver. Brug eventuelt et rivejern. Fordel de rå kartoffelskiver på pizzaen.
  4. Dryp 1-2 dråber olivenolie på hver kartoffelskive.
  5. Fordel pestoen i små “klumper” imellem kartoffelskiverne.
  6. Fordel løgringene på pizzaen.
  7. Bag kartoffelpizzaen ved høj varme og giv den lige 30 sekunder mere end de almindelige pizzaer, så du er helt sikker på, at kartoflerne er blevet gennembagt.