Mortadellapizza med rygeost
Pizza med kødpølse tænker du måske, men mortadella er faktisk glimrende topping til en pizza. Den italienske specialitet er en fin mild kontrast til diverse pepperoni, chorizo, salchichon pølser.
I denne version får du også den dejlige kombination af sprøde asparges og rygeost.
Du kan i øvrigt finde mit bud på den tynde italienske pizzadej og den lette, hjemmelavede pizzasauce her:
Forberedelses tid | 3 minutter |
Tilberedningstid | 3 minutter |
Antal personer |
pizza
|
Ingredienser
- pizzadej Se link til opskrift over opskriften
- pizzasauce Se link til opskrift over opskriften
- ½ stk mozzarellaost
- 2 skiver mortadellapølse
- 4 stk friske asparges
- 2 spsk rygeost
- karse
- olivenolie
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Rul pizzadejen ud til en tynd pizza og fordel saucen.
- Fordel stykker af en halv mozzarellakugle på pizzaen.
- Riv 2 skiver mortadellapølse i mindre stykker og fordel dem på pizzaen.
- Skræl halvdelen af dine asparges, så du får nogle tynde skrælder der gemmes til pynt. Den anden halvdel deles på langs og fordeles på pizzaen.
- Fordel små klumper af rygeosten ovenpå aspargesstænglerne.
- Bag pizzaen ved høj varme.
- Efter bagning fordeles aspargesskrælderne, karsen og lidt olivenolie - klar til servering.