Mortadellapizza med rygeost
Pizza med den italienske specialitet og den dejlige kombination af sprøde asparges og rygeost.
Mortadellapizza med rygeost
Pizza med den italienske specialitet og den dejlige kombination af sprøde asparges og rygeost.
Antal personer Forberedelses tid
1pizza 3minutter
Tilberedningstid
3minutter
Antal personer Forberedelses tid
1pizza 3minutter
Tilberedningstid
3minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Rul pizzadejen ud til en tynd pizza og fordel saucen.
  2. Fordel stykker af en halv mozzarellakugle på pizzaen.
  3. Riv 2 skiver mortadellapølse i mindre stykker og fordel dem på pizzaen.
  4. Skræl halvdelen af dine asparges, så du får nogle tynde skrælder der gemmes til pynt. Den anden halvdel deles på langs og fordeles på pizzaen.
  5. Fordel små klumper af rygeosten ovenpå aspargesstænglerne.
  6. Bag pizzaen ved høj varme.
  7. Efter bagning fordeles aspargesskrælderne, karsen og lidt olivenolie – klar til servering.