Pizza med skinke og champignon

Ja ok, skinke og champignon den har jeg fået 100 gange før – hvad er det originale i det?

Egentlig ikke det helt store! Det der gør forskellen er valget af råvarerne:

  • Parmaskinke frem for de sædvanlige skinkestrimler
  • Bøffelmozzarella istedet for revet pizzatopping
  • Store skiver af friske brune champignoner frem for champignonstykker på glas
  • Tynd, sprød bund som erstatning for den færdige rulledej fra køledisken
  • Hjemmelavet pizzasauce i stedet for en dåse hakkede tomater eller en færdig pizzasauce
  • Afslut med friske rosmarinblade – det går fantastisk med champignon!

Sæt tænderne i denne nemme version og du går aldrig tilbage :-).

Du kan i øvrigt finde mit bud på den tynde italienske pizzadej og den lette, hjemmelavede pizzasauce her:

Pizzadej

Pizzasauce

 

Print opskrift
Pizza med skinke og champignon
Den klassiske pizza blot med gode råvarer det er som nat og dag!
Region Italian
Forberedelses tid 2 minutter
Tilberedningstid 3 minutter
Antal personer
pizza
Ingredienser
Region Italian
Forberedelses tid 2 minutter
Tilberedningstid 3 minutter
Antal personer
pizza
Ingredienser
Instruktioner
  1. Rul pizzadejen ud til en tynd pizza og fordel saucen.
  2. Fordel stykker af en halv mozzarellakugle på pizzaen.
  3. Riv 2 skiver parmaskinke i mindre stykker og fordel dem på pizzaen.
  4. Skær champignoner i lidt tykke skiver og fordel dem på pizzaen.
  5. Bag pizzaen ved høj varme.
  6. Efter bagning fordeles lidt rosmarinblade (ingen stængler) og dryp lidt olivenolie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest