Pizza med skinke og champignon
Ja ok, skinke og champignon den har jeg fået 100 gange før – hvad er det originale i det?
Egentlig ikke det helt store! Det der gør forskellen er valget af råvarerne:
- Parmaskinke frem for de sædvanlige skinkestrimler
- Bøffelmozzarella istedet for revet pizzatopping
- Store skiver af friske brune champignoner frem for champignonstykker på glas
- Tynd, sprød bund som erstatning for den færdige rulledej fra køledisken
- Hjemmelavet pizzasauce i stedet for en dåse hakkede tomater eller en færdig pizzasauce
- Afslut med friske rosmarinblade – det går fantastisk med champignon!
Sæt tænderne i denne nemme version og du går aldrig tilbage :-).
Du kan i øvrigt finde mit bud på den tynde italienske pizzadej og den lette, hjemmelavede pizzasauce her:
Forberedelses tid | 2 minutter |
Tilberedningstid | 3 minutter |
Antal personer |
pizza
|
Ingredienser
- pizzadej Se link til opskrift over opskriften
- pizzasauce Se link til opskrift over opskriften
- ½ stk mozzarellaost
- 3 stk brune champignon
- 2 skiver parmaskinke
- friske rosmarinblade
- olivenolie
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Rul pizzadejen ud til en tynd pizza og fordel saucen.
- Fordel stykker af en halv mozzarellakugle på pizzaen.
- Riv 2 skiver parmaskinke i mindre stykker og fordel dem på pizzaen.
- Skær champignoner i lidt tykke skiver og fordel dem på pizzaen.
- Bag pizzaen ved høj varme.
- Efter bagning fordeles lidt rosmarinblade (ingen stængler) og dryp lidt olivenolie.