Verdens bedste frikadeller!
Jeg er sikker på, at de fleste familier har en ret, som alle familiemedlemmer på tværs af generationer er helt vilde med. I min familie er det min fars frikadeller (som nu er blevet bedstefars frikadeller).
De bedste frikadeller er dem vi er vokset op med. Det er genkendelsens glæde ved et besøg hos forældrene hvor barndommens favoritter serveres igen.
Der er egentlig ikke noget fancy hokus-pokus ved opskriften. Det bliver bare til verden bedste frikadeller…
Instruktioner
- Hak løgene meget fint. Allerbedst i en minihakker tilsat et æg, så bliver løgene helt findelte og "luftige".
Tænd for en stegepande - lidt over middel varme. - Bland alle ingredienser sammen. Rør dem eventuelt i kort tid med K-spaden i røremaskinen.
- Form frikadellerne med en ske vendt i det varme smør fra panden.
- Steg frikadellerne 8 minutter på hver side til de har en sprød stegeskorpe.
Recipe Notes
Frikadeller kan serveres med alverdens tilbehør. En klassiker er kogte kartofler med brun sovs eller hvad med kold kartoffelsalat? De er også fantastiske på rugbrød med (hjemmelavet) rødkål til!