Verdens bedste frikadeller!
Her er opskriften på min fars frikadeller. Ganske almindelige, fantastiske frikadeller uden diverse forsøg på, at tilpasse dem tidens trends.
Verdens bedste frikadeller!
Her er opskriften på min fars frikadeller. Ganske almindelige, fantastiske frikadeller uden diverse forsøg på, at tilpasse dem tidens trends.
Antal personer Forberedelses tid
4personer 15minutter
Tilberedningstid
20minutter
Antal personer Forberedelses tid
4personer 15minutter
Tilberedningstid
20minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Hak løgene meget fint. Allerbedst i en minihakker tilsat et æg, så bliver løgene helt findelte og “luftige”.
    Tænd for en stegepande – lidt over middel varme.
  2. Bland alle ingredienser sammen. Rør dem eventuelt i kort tid med K-spaden i røremaskinen.
  3. Form frikadellerne med en ske vendt i det varme smør fra panden.
  4. Steg frikadellerne 8 minutter på hver side til de har en sprød stegeskorpe.
Recipe Notes

Frikadeller kan serveres med alverdens tilbehør. En klassiker er kogte kartofler med brun sovs eller hvad med kold kartoffelsalat? De er også fantastiske på rugbrød med (hjemmelavet) rødkål til!